Ons team

Coming soon

Ons verhaal

Kreemers metaalwerken werd in 1963 opgericht door Sylvain Kreemers en uitgebouwd tot een regionaal gerenommeerde speler in de metaalsector.

Naast hem, werkt nu zijn dochter Tanja, samen met haar man, Stephen Brams, verder aan deze bloeiende zaak. Dankzij de 'ijzersterke' kennis en ervaring in de sector, wordt geen uitdaging uit de weg gegaan.

Samen met het personeel in het atelier denken ze dagelijks mee met uw eisen en behoeften en wordt er snel en bovenal kwalitatief een oplossing op uw maat geboden!

Ons atelier

Knippen – 2 guillotinescharen met een max. lengte van 4000 mm en tot een dikte van 12mm
Plooien – 3 kantbanken met een max. tot 4200 mm lang – 220 Ton
Zagen – 5 zaagstraten voor het recht- of verstek zagen van de kleinste aluminium profiel tot stalen balken van max. 500mm
Verspanen – Boren, frezen en draadsnijden
Lasersnijden – Fiberlaser max. 4000 x 2000 mm tot een dikte van 25 mm

Plasma- en autogeensnijden - branden max. 3000 x 2000 mm tot een dikte van 100 mm

Rollen en buigen – Profielwalsmachine + 2 plaatwalsen max. 2200mm breed
Lassen –  TIG- en MIG/MAG – lassen van staal – RVS – Aluminium – messing
Afwerken – Schuren, slijpen, borstelen en/of polieren van materialen
Behandelen – Grondverf spuiten – thermisch verzinken – stralen – metalliseren - poedercoaten - anodiseren

MEEDENKEN OP MAAT

We voeren niet zomaar blind uit wat op uw ‘tekening’ of bestelbon’ staat. Alle maatwerk is bij ons mogelijk én indien nodig, kijken we waar er aangepast en/of verbeterd kan worden voor de toepassing in kwestie (bijvoorbeeld in het ontwerp, materiaalkeuze, dikte, behandeling etc…)

SNEL EN FLEXIBEL

Met een grote voorraad aan profielen en platen zijn we in staat kort op de bal te spelen. Mede dankzij de goede banden met onze leveranciers kunnen we de levertijden drastisch inkorten.

KWALITEIT IS PRIORITEIT

Er wordt steeds gedacht aan een duurzame oplossing. Ook de gebruikte materialen, hulpmiddelen en behandelingen zijn van bewezen topkwaliteit.